Verbouw/renovatie

Verbouwing

Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. U moet veel keuzes maken, vaak al voor de start van de verbouwing. Bij een verbouwing is vaak een stukadoor nodig. Focus stukadoorsbedrijf  kan u adviseren over alle mogelijke wand- en plafondoplossingen die het beste aansluiten bij uw woonwensen.

Omdat het uw woning betreft wilt u ook graag een stukadoor die een beetje rekening houdt met uw woonomgeving. Focus stukadoorsbedrijf heeft daar oog voor. We banjeren niet door het huis, maar werken netjes en laten de boel schoon achter.

Renovatie

Toe aan een volledige make-over van uw inrichting? Focus stukadoorsbedrijf komt langs om de staat van uw wanden en plafonds op te nemen, inventariseert wat nodig is voor herstel en voorbehandeling en kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden in afwerking. In ieder geval weet u zeker dat u bij een renovatie, uitgevoerd door Focus stukadoorsbedrijf, met een gerust hart kunt gaan slapen.

Ook op het gebied van buitengevels / buitenmuren kan Focus stukadoorsbedrijf u adviseren over probleemoplossingen, isolatieverbeteringen en afwerkingen.
Door gebruik te maken van moderne toepassingen kunnen wij u een vakkundig en hoogwaardig product afleveren